Etuovi hervanta kaksio

Myytävät kaksiot Hervanta, Tampere: 116 kpl – Etuovi.com

Myytävät kaksiot Hervanta, Tampere: 115 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 116 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Kaksiot alueella Hervanta, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 115 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Kaksiot alueella Hervanta, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät rivitalot Hervanta, Tampere: 22 kpl – Etuovi.com

Myytävät rivitalot Hervanta, Tampere: 25 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 22 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Rivitalot alueella Hervanta, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 25 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Rivitalot alueella Hervanta, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Vuokra-asunnot Hervanta: 150 kpl – Vuokraovi.com

Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Hervanta! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 150 vuokrattavaa kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle …

Myytävät Asunnot Hervanta, Tampere

Myytävät Asunnot Hervanta, Tampere – Oikotie Asunnot

Löydä omasi Oikotien 120 asunnosta alueella Hervanta, Tampere. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-asuntoosi!

Löydä omasi Oikotien 118 asunnosta alueella Hervanta, Tampere. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-asuntoosi!

Myytävät asunnot Tampere Hervanta (24) – Kiinteistömaailma

Myytävät asunnot Tampere, Hervanta – Kiinteistömaailma

Meiltä löydät myytävät asunnot Tampere Hervanta, oli tarpeesi mikä vain! Tuhansien kohteiden ja satojen kiinteistövälittäjien verkostomme auttaa sinua …

Katso myytävät asunnot Tampere, Hervanta ja niiden esittelyajat tästä. Näet uudet kohteet 24h ennen muita!

Tampere | Hiljainenasuntokauppa.fi

Ostetaan – kaksio rauhallisella sijainnilla (Pirkanmaa / Tampere) … Myydään – Hervanta | Kerrostalo | 4h, k, kph, erillinen wc, parveke (Pirkanmaa …

Pirkanmaa

Asunnot, Pirkanmaa, Tori.fi

Asunnot, Pirkanmaa, Tori.fi

Kalustettu kaksio Tampere keskusta 2 h+k+p. Kerrostalo. 1 920 €/kk … 2H, Tieteenkatu 14 C, Hervanta, Tampere, Vuokrattavat asunnot, Asunnot, Tampere.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 2585Asunnotilmoitusta alueella Pirkanmaa. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Myytävät asunnot Tampere – Dixu

Dixu − Myytävät asunnot

Kerrostalo – 1h. Potkurinkatu 2 A. Härmälänranta, Tampere · 185 000 €. 45,5 m². Kerrostalo – 2h. Tietoraitti 8 A. Hervanta, Tampere.

Tutustu Dixun kattavaan asuntotarjontaan, joka sisältää kohteita ympäri Suomen. Dixu-kohteiden lisäksi esillä myös kiinteistönvälittäjien omat kohteet!

Nämä ovat Pirkanmaan ja Tampereen edullisimmat asunnot

Ostaisitko kodin Parkanosta 10 000 eurolla? – Nämä ovat Pirkanmaan ja Tampereen edullisimmat asunnot – Pirkanmaa – Aamulehti

27.6.2022 — Lähteenä käytettiin Etuovi.com-palvelun tietoja 23. kesäkuuta 2022. … 54-neliöinen kaksio on myynnissä 56 000 euron hintaan.

Tilastokeskuksen mukaan vanhojen osakeasuntojen hinnat nousivat kaikissa suurissa kaupungeissa sekä niiden ulkopuolella alkuvuonna 2022. Tällaisen asunnon voi saada Pirkanmaalta pikkubudjetilla.

Tällainen on Tampereen uusi Hervantajärven asuinalue

Tällainen on Tampereen uusi Hervantajärven asuinalue – Tampere – Aamulehti

16.8.2022 — Rakenteilla on Tampereen uusi asuinalue, Hervantajärvi, … Lähteet: Etuovi.com, Tampereen kaupunki ja projektiarkkitehti Ilkka Kotilainen.

Aamulehti vieraili Hervantajärven uudella asuinalueella. Palveluja alueelle ei välttämättä ole tulossa paljoa, mutta luonto ja hyvät liikenneyhteydet vetävät ihmisiä puoleensa.

Keywords: etuovi hervanta kaksio