Etuovi röykkä

Myytävät asunnot Röykkä, Nurmijärvi: 5 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Röykkä, Nurmijärvi: 4 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 5 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Röykkä, Nurmijärvi. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 4 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Röykkä, Nurmijärvi. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät maa- ja metsätilat Röykkä, Nurmijärvi: 1 kpl

Myytävät maa- ja metsätilat Röykkä, Nurmijärvi: 1 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät maa- ja metsätilat alueella Röykkä, Nurmijärvi. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät maa- ja metsätilat alueella Röykkä, Nurmijärvi. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Katso asuntojen hinnat ja Röykkä – Nurmijärvi asuinalueena

Etuovi.com on Suomen suosituin ja tunnetuin asuntojen markkinapaikka. Meiltä löydät 83 808 ilmoitusta. Anna palautetta. Tietoa palvelustaUsein kysytyt …

Notkokuja 4 B, Röykkä, Nurmijärvi – Omakotitalo – Etuovi.com

Myydään Omakotitalo, 5 huonetta – Nurmijärvi, Röykkä, Notkokuja 4 B – Etuovi.com 546314

Kodikas ja siistikuntoinen 2- kerroksinen erillistalo viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella Röykän keskustan tuntumassa.

Tutustu myytävään kohteeseen: Omakotitalo, 5h, k, s + autokatos + varasto, 157.5 m², 339 000 € – Nurmijärvi, Röykkä, Notkokuja 4 B. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Sepänkuja 2, Röykkä, Nurmijärvi – Omakotitalo – Etuovi.com

Keittiö on tilava ja kaapistoja on reilusti. Ruokailuryhmälle on paikka ikkunan äärellä. Keittiön pöydässä voit nauttia katsellessa ikkunasta rauhoittavaa, …

Myytävät loma-asunnot – Röykkä, Nurmijärvi: 0 kpl – Etuovi.com

Myytävät loma-asunnot Röykkä, Nurmijärvi · Röykkä, Nurmijärvi: 0 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät loma-asunnot alueella Röykkä, Nurmijärvi · Röykkä, Nurmijärvi. Tee helppo haku ja löydä uusi …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät loma-asunnot alueella Röykkä, Nurmijärvi · Röykkä, Nurmijärvi. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Ylikorventie 2, Röykkä, Nurmijärvi – Etuovi.com

Myydään Rivitalo, Kaksio – Nurmijärvi, Röykkä, Ylikorventie 2 – Etuovi.com 534689

Tutustu myytävään kohteeseen: Rivitalo, 2h, k, s, 57 m², 118 000 € – Nurmijärvi, Röykkä, Ylikorventie 2. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Kiljavantie 806, Röykkä, Nurmijärvi – Etuovi.com

Myydään Metsätila – Nurmijärvi, Röykkä, Kiljavantie 806 – Etuovi.com 1333869

Röykän asemakaava-alueen lievealueella sijaitsevat kaksi tilaa. Suuremmalla tilalla sijaitsevat vuonna 1947 rakennetun maatilan rakennukset.

Tutustu myytävään kohteeseen: Metsätila, 25.24 ha, 280 000 € – Nurmijärvi, Röykkä, Kiljavantie 806. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Keywords: etuovi röykkä