Ikea apupöytä

Apupöydät jokaiseen kodin tilaan ja tarkoitukseen – IKEA

Apupöydät jokaiseen kodin tilaan ja tarkoitukseen – IKEA

Apupöydät jokaiseen makuun. Valitse vain haluamasi koko, tyyli ja väri laajasta apupöytä-valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan ja ostamaan tarjotinpöytä!

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät pitävät kaukosäätimet ja lehdet lähellä. Löydä sopiva ja edullinen olohuoneen pöytä kotiisi. Tutustu ja tilaa esim. lasinen sohvapöytä.

TINGBY Apupöytä + pyörät, valkoinen, 50×50 cm – IKEA

TINGBY Apupöytä + pyörät, valkoinen, 50×50 cm. Tätä pöytää on helppo siirrellä vaikka joka ilta ja aamu, kun tarpeet muuttuvat. Loistovalinta tiloihin, joilla on monta käyttötarkoitusta esimerkiksi yhdistettynä olo-/makuuhuoneena tai vierashuone/kotitoimistona.

Sohvapöydät & apupöydät ulkokäyttöön – IKEA

Apupöydät ulos – Sohvapöydät & sivupöydät ulos – IKEA

Apupöytä ulos on ratkaisu, kun tarvitset laskutilaa esim. sohvan viereen. Sohvapöytä ulos ja sivupöytä ulos sopivat pieniin tiloihin. Tule ostoksille!

STENSTORP Tarjoiluvaunu/apupöytä, valkoinen, tammi

STENSTORP Tarjoiluvaunu/apupöytä, valkoinen, tammi – IKEA

STENSTORP Tarjoiluvaunu/apupöytä, valkoinen, tammi. Tarjoiluvaunu luo lisätilaa tavaroiden purkamiseen, tarjoiluun ja säilytykseen. Säilytä tarjoiluvaunua paikoillaan tai siirrä se sinne, missä sitä tarvitaan.

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm – IKEA

LACK Apupöytä, valkoinen, 35×35 cm Tämä pieni LACK-pöytä sopii minne tahansa kotona, ja sen voi myös sijoittaa saman sarjan suuremman pöydän alle, mikä säästää tilaa. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta pöytä on helppo koota, nostaa ja siirtää.

LACK Apupöytä, mustanruskea, 55×55 cm – IKEA

LACK Apupöytä, mustanruskea, 55×55 cm Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja parantaneet sitä vain entisestään. Tuote on helppo koota, nostaa ja siirrellä. Olemme pitäneet sen hinnan matalalla, jotta mielesi pysyy korkealla.

LISTERBY Apupöytä, tammiviilu, 50 cm – IKEA

LISTERBY Apupöytä, tammiviilu, 50 cm Tukeva ja tilava pöytä on pitkäikäinen, sillä lakkakerros suojaa kestävää tammea ja säilyttää puun luonnollisen tunnun. Vankka pöytä, jonka aito luonne säilyy vuodesta vuoteen. Alahyllyllä kätevää säilytystilaa esimerkiksi lehdille ja kaukosäätimille.

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm – IKEA

LACK Apupöytä, valkoinen, 55×55 cm. Uskollinen ystävä, joka on kuulunut mallistoomme jo vuodesta 1979. Olemme huolehtineet siitä hellästi ja parantaneet sitä vain entisestään.

Keywords: ikea apupöytä, apupöytä ikea, ikea tarjoilupöytä, tarjoilupöytä ikea, ikea apupöydät, ikea pöytä pyörillä