Ikea eket

EKET-säilytysjärjestelmä – Tilaan kuin tilaan sopiva – IKEA

EKET-säilytysjärjestelmä – Tilaan kuin tilaan sopiva – IKEA

EKET on tilaan kuin tilaan soveltuva säilytysjärjestelmä. EKET-säilytys koostuu kuutioista, joita voit pinota ja yhdistellä usealla tavalla. Tutustu!

EKET-kuutiohyllyt & -kaapit – IKEA

EKET-kuutiohyllyt & -kaapit – IKEA

EKET-kaappi on ratkaisu moneen pieneen ja isoon säilytystilatarpeeseen. Katso laaja valikoima kokoja ja värejä. Tule ostoksille tai tilaa netistä!

EKET-kaappi on ratkaisu moneen pieneen ja isoon säilytystilatarpeeseen. Katso laaja valikoima kokoja ja värejä. Tule ostoksille tai tilaa netistä!

EKET Kaappi, valkoinen, 35x25x35 cm – IKEA

EKET-järjestelmän ansiosta voit yhdistellä erivärisiä ja -kokoisia hyllyjä, … EKET Kaappi+jalat, valkoinen/vaaleanharmaa/tummanharmaa, 210x35x210 cm.

EKET Kaappi, valkoinen, 35x25x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai hillityn sävyisen EKET-tuotteen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm – IKEA

EKET Kaappi, valkoinen, 35x35x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai …

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, jossa tavarat ovat makusi mukaan joko esillä tai piilossa. Ratkaisu on helposti muokattavissa tilan ja tarpeiden mukaan.

EKET Kaappi+2 ovea+hylly, valkoinen, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Kaappi+2 ovea+hylly, valkoinen – IKEA

EKET Kaappi+2 ovea+hylly, valkoinen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET Seinähylly, valkoinen, 35x25x35 cm – IKEA

EKET Seinähylly, valkoinen, 35x25x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai hillityn sävyisen EKET-tuotteen. Seinään kiinnitettävä EKET-kaappikokonaisuus hyödyntää seinätilat ja vapauttaa lattiatilaa.

EKET Kaappi, 3 laatikkoa, valkoinen, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Kaappi, 3 laatikkoa, valkoinen – IKEA

EKET Kaappi, 3 laatikkoa, valkoinen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET-kokonaisuudet – Paljon valmiita vaihtoehtoja – IKEA

EKET-kokonaisuudet – Paljon valmiita vaihtoehtoja – IKEA

EKET-kokonaisuudet ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka sopivat moneen kotisi tilaan. Paljon inspiroivia yhdistelmiä, katso!

EKET Kaappi, valkoinen, 35x35x35 cm – IKEA

EKET Kaappi, valkoinen, 35x35x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai hillityn sävyisen EKET-tuotteen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

Keywords: ikea eket, eket ikea, ikea eket sarja, ikea eket-sarja