Ikea kattaus

Juhlapöydän kattaus helposti – Ideoita kattaukseen – IKEA

Juhlapöydän kattaus ei tarvitse olla hankalaa. Löydä upeat ideat juhlapöydän kattaukseen ja tee kattauksesta helppoa sekä hauskaa!

Kattaus joka tilaisuuteen – IKEA

Kattaus joka tilaisuuteen. Juhlia näköpiirissä! Jos et tänä vuonna järjestä valmistujaisia, häitä tai gaaloja, kesäkin riittää juhlan aiheeksi.

Juhlia näköpiirissä! Jos et tänä vuonna järjestä valmistujaisia, häitä tai gaaloja, kesäkin riittää juhlan aiheeksi. IKEA-valikoimasta löydät lautaset, lasit, ruokailuvälineet ja muut tarvikkeet, jotka juhlistavat tilaisuutta kuin tilaisuutta.

Servetti ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen – IKEA

Servetti ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen – IKEA

Servetti ja lautasliinat ovat sisustuksellisia väripilkkuja, joilla saa helposti uutta ilmettä kattaukseen. Katso lautasliinat ja kangasservetit!

Liinat & kattaustekstiilit koristavat pöydän kauniisti – IKEA

Liinat & kattaustekstiilit koristavat pöydän kauniisti – IKEA

Liinat ja kattaustekstiilit viimeistelevät pöydän kattauksen. Yksivärinen tai kuvioitu liina pehmustaa myös esim. lasipöydän. Katso pöytätekstiilit!

Ideat, vinkit ja inspiraatio – kaikki yhdessä paikassa – IKEA

Ideat, vinkit ja inspiraatio – IKEA

Etsitkö inspiraatiota, älykkäitä ideoita ja upeita tuotteita jokaiseen kodin kolkkaan? Meillä on kaikki huonekalut, joita tarvitset ja tietotaitoa, …

Etsitkö inspiraatiota, älykkäitä ideoita ja upeita tuotteita jokaiseen kodin kolkkaan? Meillä on kaikki huonekalut, joita tarvitset ja tietotaitoa, jotta sinullakin on mahdollisuus parhaaseen sisustussuunnitteluun kotonasi. On aika nauttia paremmasta arjesta jokaisessa kodin huoneessa.

Inspiroivia kattausideoita joka kotiin – IKEA

Kaunis kattaus ilahduttaa aina. Tässä muutamia ideoita houkutteleviin ruokailuhetkiin tai pirteään päivälliskattaukseen. Tee ostoksia verkossa vaikka heti.

Lautasliinat & lautasliinatelineet – IKEA

Lautasliinat & lautasliinatelineet – IKEA

Kruunaa kattaus lautasliinalla. Saat nyt värikkäät 40×40 cm FANTASTISK-lautasliinat 3 pakettia 6,- (norm. 7,47). Tarjous on voimassa IKEA Family -jäsenille …

Servetit ja servettitelineet luovat kattaukseen juhlan tuntua. Valikoimassamme on myös useita kauniita servettejä. Tule inspiroitumaan ja ostoksille!

Kakkulapio ja salaattiottimet viimeistelevät kattauksen – IKEA

Kakkulapio ja salaattiottimet viimeistelevät kattauksen – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

Kakkulapio ja salaattiottimet ja kaikki tarjoiluvälineet siltä väliltä löydät verkkokaupastamme ja myymälöistämme. Tutustu valikoimaamme!

Keywords: ikea kattaus