Ikea lasikulho

TRYGG Tarjoilukulho, kirkas lasi – IKEA

Käytitpä lasikulhoja tai muita kulhoja mihin hyvänsä maukkaaseen ruokaan, meillä on laaja valikoima erilaisia kokoja, materiaaleja ja tyylejä.

TRYGG Tarjoilukulho, kirkas lasi.

Kulhot, lasikulhot ja murokulhot edullisesti kotiin – IKEA

Kulhot, lasikulhot ja murokulhot edullisesti kotiin – IKEA

Salaattikulho tai iso tarjoilukulho on nappivalinta illallista varten. Puinen kulho ja bambukulho ovat kauniita, kun haluat esitellä herkkujasi.

Kulho on joka kodin käyttö- ja koriste-esine, joita tarvitaan niin keittiössä kuin olohuoneessakin. Katso kaikki kulhot, murokulhot ja lasikulhot valikoimassamme!

BLANDA Tarjoilukulho, kirkas lasi, 20 cm – IKEA

BLANDA Tarjoilukulho, kirkas lasi, 20 cm BLANDA-tarjoilukulhoja on saatavana puisina, metallisina sekä lasisina, ja monessa eri koossa. Kulhot ovat pinottavia tilan säästämiseksi, ja sopivat mainiosti tarjoiluastioiksi noutopöytään tai popcorn-kulhoiksi leffailtaan.

VARDAGEN Kulho, kirkas lasi, 15 cm – IKEA

VARDAGEN Kulho, kirkas lasi, 15 cm Elämä on juhla, mutta suurin osa päivistä on niitä ihan tavallisia arkipäiviä. Ota ilo irti arjesta ja tarjoile ateriat näiltä ajattoman tyylikkäiltä astioilta. Tykkäätkö? Valikoimaamme kuuluu näitä kokonainen tuotesarja.

BERÄKNA Kulho, kirkas lasi, 26 cm – IKEA

BERÄKNA Kulho, kirkas lasi – IKEA

BERÄKNA Kulho, kirkas lasi. Suupuhallettu. Jokainen kulho on taidokasta käsityötä.

BASTUA Kulho, kirkas lasi, 13 cm – IKEA

BASTUA Kulho, kirkas lasi, 13 cm Koristeellinen ja kestävä lasikulho, jonka kauniisti muotoiltu pinta muistuttaa veistettyä puuta. Täydellinen naposteltaville tai raikkaalle dipille, joka on kesän tuoreiden vihannesten lisukkeena. Pehmeästi muotoillun lasin pinta muistuttaa veistettyä puuta.

Tarjoilukulhot & salaattikulhot – Laaja valikoima – IKEA

Tarjoilukulhot & salaattikulhot – Laaja valikoima – IKEA

Salaattikulho tai iso tarjoilukulho on nappivalinta illallista varten. Puinen kulho ja bambukulho ovat kauniita, kun haluat esitellä herkkujasi. Katso kaikki tarjoilukulhot!

SÄLLSKAPLIG Kannellinen kulho, kirkas lasi/kuvioitu, 10 cm

SÄLLSKAPLIG Kannellinen kulho, kirkas lasi/kuvioitu, 10 cm – IKEA

SÄLLSKAPLIG Kannellinen kulho, kirkas lasi/kuvioitu, 10 cm Kaipaatko mummolan päivällisiä vai pidätkö muuten vain perinteikkäästä, kauniista lasista? Siinä tapauksessa nämä lasiastiat sopivat juuri sinulle. Ajaton ja elegantti tyyli hivelee silmää ja tuo kattaukselle perinteikkään ilmeen.

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/ …

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi, 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen säilytysastia, 4-kulmainen lasi/muovi, 600 ml Uunissa paahdetut vihannekset sopivat mainiosti pihvin kylkeen. Laita ne säilytysastiaan ja aseta kaikki ruoka pöydälle, kun se on valmista – tai aseta tiivis kansi paikalleen ja säästä se huomisillaksi.

Keywords: ikea lasikulho