Ikea lasikupu

BEGÅVNING Kupu ja alunen, 19 cm – IKEA

Kupu ja alunen, 21 cm, musta. SKÖNJA Kupu ja alunen, kirkas lasi/musta, 16 cm. Vertaile. DVÄRGTALL Koristehahmo, 3 kpl, massiivipuu/musta.

BEGÅVNING Kupu ja alunen, 19 cm Katsoa saa, mutta ei koskea. BEGÅVNING-lasikuvun alla muistot ja lempiesineet ovat sekä suojassa että kauniisti esillä. Lasikuvun alle voi laittaa myös paristokäyttöisen valosarjan luomaan kotoisaa tunnelmaa.

SKÖNJA Kupu ja alunen, kirkas lasi/musta, 21 cm – IKEA

Koska kaapinovet piilottavat tavarat taakseen, kaapin päälle jää rauhallinen tila kiinnostavalle asetelmalle. Valitse sopivat koriste-esineet ja …

SKÖNJA Kupu ja alunen, kirkas lasi/musta, 21 cm Kauniit esineet saa esille metallialustaisen SKÖNJA-lasikuvun alle. Matkamuistot, koristeet, käsityöt tai kukka-asetelmat pääsevät kauniisti näytille. Mitä tahansa koristeesta saa uniikin katseenvangitsijan.

ARV BRÖLLOP Kannellinen kakkulautanen, kirkas lasi

ARV BRÖLLOP Kannellinen kakkulautanen, kirkas lasi – IKEA

ARV BRÖLLOP Kannellinen kakkulautanen, kirkas lasi. Juhlava ja näyttävä tapa laittaa leivonnaiset, juustot tai täytekakku tarjolle.

INVÄNDIG Tekokasviterraario, kupu, 15 cm – IKEA

INVÄNDIG Tekokasviterraario, kupu, 15 cm Lisää kotiin vihreyttä koristeellisella terraariokuvulla. INVÄNDIG-tekokasvit pysyvät vihreinä vuodesta toiseen ilman kastelua tai kuolleiden lehtien siivoamista. INVÄNDIG-terraariokupu on tyylikäs koriste, joka tuo kotiin kaunista vihreyttä.

JAKOBSBYN Kattovalaisimen varjostin, kirkas lasi, 30 cm

JAKOBSBYN Kattovalaisimen varjostin, kirkas lasi, 30 cm – IKEA

JAKOBSBYN Kattovalaisimen varjostin, kirkas lasi, 30 cm Tämä lasinen lampunvarjostin on valmistettu käsityönä suupuhallusmenetelmällä, joten se on ainutkertainen.

Laita koriste-esineesi näytille lasikuvun alla – IKEA

Luo miniatyyrimuseo suoraan olohuoneeseesi. Lasikuvun avulla voit esitellä esineitä, jotka muuten joutuisit piilottamaan säilytyslaatikoihin.Katseenvangitseva SKÖNJA-lasikupu on erinomainen tapa esitellä pieniä esineitä, kuten matkamuistoja, kiviä, simpukoita, veistoksia tai käsitöitä. Pidä ne suojassa pölyltä ja uteliailta lapsilta metallialustaisen lasikuvun avulla.Yksinkertainen minimalistinen muotoilu sopii useimpiin sisustustyyleihin. Isommille esineille voit valita korkeamman lasikuvun.

Koriste-esineet & seinävaatteet – IKEA

Koriste-esineet & seinävaatteet – IKEA

Koriste-esineet ja seinävaatteet ovat helppo tapa kaunistaa kotia ja muuttaa sen ilmettä vuodenaikoihin, juhlahetkiin ja omaan mielialaan sopivaksi.

ROPUDDEN Pöytävalaisin, kupu – IKEA

ROPUDDEN Pöytävalaisin, kupu. Pieni ja siro valaisin on helppo sijoittaa minne tahansa tuomaan tunnelmallista valoa. Luo tunnelmaa käyttämällä pöytävalaisinta koristeellisen lampun kanssa.

Kaunis asetelma kaapin päälle – IKEA

Koska kaapinovet piilottavat tavarat taakseen, kaapin päälle jää rauhallinen tila kiinnostavalle asetelmalle. Valitse sopivat koriste-esineet ja pöytävalaisin, joka tuo asetelman paremmin esille. Kun jokaisella esineellä on oma tarinansa, asetelman avulla voi myös muistella menneitä.

Keywords: ikea lasikupu, lasikupu ikea