Ikea lastenpöytä

Lasten pöytä lapsiperheeseen – IKEA

Lasten pöytä lapsiperheeseen – IKEA

Lasten kalusteet ovat lapsille suunniteltuja tuoleja, penkkejä, pöytiä ja vuoteita, itse asiassa vaikka minkälaisia kalusteita, joita lapset voivat käyttääkään.

Lasten pöytä on lasten maailmaan ja tarpeisiin mitoitettu ja suunniteltu pöytä, joka kestää leikit. Tutustu laajaan valikoimaamme lasten pöytiä!

LÄTT Lastenpöytä + 2 tuolia, valkoinen, mänty – IKEA

LÄTT Lastenpöytä + 2 tuolia, valkoinen, mänty. Sopii pienen kokonsa ansiosta erityisen hyvin pieniin tiloihin.

Lasten huonekalut & lasten kalusteet – IKEA

Lasten huonekalut & lasten kalusteet – IKEA

Lasten kalusteet ovat lapsille suunniteltuja kalusteita, jotka ovat heidän kokoonsa ja makuunsa. Katso kaikki lasten huonekalut ja tule ostoksille.

KRITTER Lastenpöytä, valkoinen, 59×50 cm – IKEA

KRITTER Lastenpöytä, valkoinen, 59×50 cm. Tämä pöytä on juuri sopivan kokoinen askarteluun, palapelien kokoamiseen, pelien pelaamiseen ja muihin hauskoihin puuhiin joko yksin tai kavereiden kanssa. Sopii leikki- ja lukunurkkauksen luomiseen yhdessä KRITTER-lastentuolien kanssa.

FLISAT Lastenpöytä, 83×58 cm – IKEA

FLISAT Lastenpöytä, 83×58 cm. Kehitämme erityisen mielellämme tuotteita, joita voi käyttää fiksusti yhdessä. Siksi TROFAST-säilytyslaatikot on mitoitettu juuri sopiviksi pöydän kannen alle.

SUNDVIK Lastenpöytä, valkoinen, 76×50 cm – IKEA

SUNDVIK Lastenpöytä, valkoinen, 76×50 cm. Kodikkaan leikkinurkkauksen luominen on helppoa pienillä kalusteilla. SUNDVIK-pöytä on juuri sopivan kokoinen palapelien kokoamiseen, pelien pelaamiseen ja piirtämiseen, ja sen voi yhdistää saman sarjan lastentuoleihin.

MAMMUT Lastenpöytä, sisä-/ulkokäyttöön punainen …

MAMMUT Lastenpöytä, sisä-/ulkokäyttöön punainen, 77×55 cm – IKEA

MAMMUT Lastenpöytä, sisä-/ulkokäyttöön punainen, 77×55 cm. Tukeva ja kevyt MAMMUT-sarja kestää säätä ja villejä leikkejä. Kalusteet ovat täydellisiä ulkokäyttöön ja ne on helppo puhdistaa, kun on aika siirtyä sisälle.

MAMMUT Lastenpöytä, sisä-/ulkokäyttöön valkoinen …

MAMMUT Lastenpöytä, sisä-/ulkokäyttöön valkoinen, 77×55 cm – IKEA

MAMMUT Lastenpöytä, sisä-/ulkokäyttöön valkoinen, 77×55 cm. Tukeva ja kevyt MAMMUT-sarja kestää säätä ja villejä leikkejä. Kalusteet ovat täydellisiä ulkokäyttöön ja ne on helppo puhdistaa, kun on aika siirtyä sisälle.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 125ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea lastenpöytä, ikea lasten pöytä, ikea lasten pöytä ja tuolit, lasten pöytä ikea, lasten pöytä ja tuolit ikea