Ikea mausteteline

UPPDATERA Mausteteline, antrasiitti, 20×50 cm – IKEA

Luo räätälöity seinäsäilytysratkaisu tankojen, koukkujen ja magneettisten telineiden avulla. Näin kaikki tärkeät välineet ovat käden ulottuvilla, ja työtasoilta …

UPPDATERA Mausteteline, antrasiitti, 20×50 cm Pidä keittiö siistinä ja mausteet rivissä. Tässä telineessä mausteet pysyvät hyvässä järjestyksessä laatikossa. Teline tarjoaa myös yleiskatsauksen maustevarastoihin, mikä helpottaa ruoanlaittoa. Pohjassa oleva kumi pitää telineen hyvin paikallaan.

Mausteteline ja keittiötanko – Keittiön säilytys – IKEA

Mausteteline ja keittiötanko – Keittiön säilytys – IKEA

Vankka haapapuinen mausteteline pitää kaiken maustamiseen tarvittavan järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Jos tilaa jää, voit esitellä hyllyllä myös …

Mausteteline ja keittiötanko ovat esimerkkiratkaisuja keittiösi erilaisille pientavaroille. Seinäsäilytystuotteemme ovat keittiön tarpeisiin. Tutustu!

UPPDATERA Maustesäilytyslokerikko, valkoinen/antrasiitti …

UPPDATERA Maustesäilytyslokerikko, valkoinen/antrasiitti, 20×50 cm – IKEA

VARIERA Laatikko, harmaa, 24×17 cm. VARIERA Laatikko, vihreä, 24×17 cm +2. Vertaile. UPPDATERA Mausteteline, antrasiitti, 20×50 cm …

UPPDATERA Maustesäilytyslokerikko, valkoinen/antrasiitti, 20×50 cm

UPPDATERA-sarja – IKEA

UPPDATERA-sarja – IKEA

Ikea Variera maustetelineet 3kpl laatikkoon. Muut keittiötarvikkeet, Myydään 3 € 12 hel 20:03. Oikotie ja Tori ovat osa samaa Schibsted-konsernia.

UPPDATERA-sarja

Mausteet mainiosti rivissä – IKEA

Kätevä mausteteline, jonka voi asentaa tavalliseen laatikoston laatikkoon. Tämä käy myös muihin vastaaviin tarkoituksiin. Koko(L x S x K):.

Kun asiat löytyvät helposti, kokkailu käy paljon mukavammin. Vankka haapapuinen mausteteline pitää kaiken maustamiseen tarvittavan järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Jos tilaa jää, voit esitellä hyllyllä myös uusinta keittokirjaasi.

Keittiökaappien sisusteet palauttavat järjestyksen – IKEA

Keittiökaappien sisusteet palauttavat järjestyksen – IKEA

Keittiökaappien sisusteet pitävät tärkeät keittiövälineesi hyvässä järjestyksessä. Ruuanlaitto on sujuvaa, kun kaikki tarvitsemasi löytyy tutuilta paikoilta.

Mausteteline ikea, Muut keittiö… – Tori

Mausteteline ikea, Muut keittiö…

Myydään ikean mausteteline. Hyvä kunto.

Uusimaa, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 1ilmoitusta alueella Uusimaa. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Mausteteline laatikkoon – Keittiövarasto

Keywords: ikea mausteteline, mausteteline ikea