Ikea muuntaja

Virtalähdejärjestelmät – Kaikki tuotteet – IKEA

Virtalähdejärjestelmät – Kaikki tuotteet – IKEA

Seinään kiinnitettävä jatkojohto on nerokas! Näin saat kaikki jatkojohdot vaikka lattialistojen päälle, mikä helpottaa mm. siivoamista. Katso heti!

ANSLUTA Led-ajuri+johto, valkoinen, 19 W – IKEA

Enää kodissa ei tarvitse kulkea edestakaisin sytyttämässä ja sammuttamassa valoja. ANSLUTA-muuntajaan voi kytkeä 6 valaisinta, ja niitä voi ohjata yhden …

ANSLUTA Led-ajuri+johto, valkoinen, 19 W Enää kodissa ei tarvitse kulkea edestakaisin sytyttämässä ja sammuttamassa valoja. ANSLUTA-muuntajaan voi kytkeä 6 valaisinta, ja niitä voi ohjata yhden katkaisijan avulla.

TRÅDFRI Ajuri langattomaan kaukosä, älylaite harmaa, 30 W

TRÅDFRI Ajuri langattomaan kaukosä, älylaite harmaa, 30 W – IKEA

Ajurin avulla IKEA-kalusteisiin integroituja valaisimia voi kytkeä päälle tai pois tai himmentää valaistusta tunnelmaan sopivaksi.

TRÅDFRI Ajuri langattomaan kaukosä, älylaite harmaa, 30 W Älyvalaistuksen käyttäminen on nyt helppoa kaikille. Ajurin avulla IKEA-kalusteisiin integroituja valaisimia voi kytkeä päälle tai pois tai himmentää valaistusta tunnelmaan sopivaksi.

TRÅDFRI Ajuri langattomaan kaukosä, harmaa, 10 w – IKEA

Valo vilkkuu, mikäli led-muuntajan enimmäswattimäärä ylitetään. Voit liittää yhteen asennukseen enintään 10 TRÅDFRI-ajuria.

TRÅDFRI Ajuri langattomaan kaukosä, harmaa, 10 w. Älyvalaistuksen käyttäminen on nyt helppoa kaikille. Ajurin avulla IKEA-kalusteisiin integroituja valaisimia voi kytkeä päälle tai pois tai himmentää valaistusta tunnelmaan sopivaksi.

ÖVERSIDAN / TRÅDFRI Valaistussarja, valkoinen – IKEA

Käytetään yhdessä TRÅDFRI-muuntajan ja FÖRNIMMA-virtajohdon kanssa (molemmat myydään erikseen). Voit kytkeä yhteen haluamasi määrän led-valonauhoja, …

ÖVERSIDAN / TRÅDFRI Valaistussarja, valkoinen Onko vaatekaappi liian pimeä? Lisää valoa tuo tämä moderni led-valolista, jossa on sisäänrakennettu anturi ja joka on suunniteltu PAX-vaatekaappeja varten. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti ovea avatessa ja sulkiessa, mikä säästää energiaa.

Jatkojohto, kaapelit, laturit yms. – Laaja valikoima – IKEA

Jatkojohto, kaapelit, laturit yms. – Laaja valikoima – IKEA

Jatkojohdot, kaapelit sekä tyylikkäät laturit ja muut johdot ovat osa kotisi toimivaa sisustusta. Tilaa jatkojohto verkosta tai osta tavaratalosta!

SKYDRAG / TRÅDFRI Valaistussarja, valkoinen – IKEA

Valo vilkkuu, mikäli led-muuntajan enimmäswattimäärä ylitetään. Himmentimen toimintasäde on enintään 10 metriä edellyttäen, että kantomatka on esteetön. Jännite …

SKYDRAG / TRÅDFRI Valaistussarja, valkoinen Valaistus luo kotiin tunnelmaa ja helpottaa arkea. Tämä led-valosarja on suunniteltu varta vasten ENHET-keittiöihin. Se on fiksusti suunniteltu ja helppo asentaa.

Koristevalot & kausivalot sisälle ja ulos – Tilaa meiltä – IKEA

Koristevalot & kausivalot sisälle ja ulos – Tilaa meiltä – IKEA

Koristevalot antavat kauniin tunnelman pimeneviin iltoihin ja talven keskelle. Valoköynnös ja sisustusvalot piristävät ilmettä. Katso koristavalaisimet!

Ikea liesituuletin muuntaja – FixPart

Ikea liesituuletin muuntaja – FixPart

Ikea liesituuletin muuntaja tarvitaan? ☆ 39+ Ikea liesituuletin muuntaja toimitettavissa. ☆ Toimitus seuraavana päivänä* ☆ Asiakkaat antavat meille 8,4.

Ikea liesituuletin muuntaja tarvitaan? ★ 39+ Ikea liesituuletin muuntaja toimitettavissa. ★ Toimitus seuraavana päivänä* ★ Asiakkaat antavat meille 8,5

Keywords: ikea muuntaja