Ikea naulakko

Naulakot, hattuhyllyt & vaatenaulakot vaatteille – IKEA

Naulakot, hattuhyllyt & vaatenaulakot vaatteille – IKEA

Naulakko, hattuhylly ja ovinaulakko pitävät ulkovaatteet somassa järjestyksessä. Siisti eteinen on tervetulotoivotus vieraille. Katso myös ovinaulakot!

Koukut kodin kaikille tavaroille – Laaja valikoima – IKEA

Koukut kodin kaikille tavaroille – Laaja valikoima – IKEA

Jos haluat ripustuskoukkuja, mutta et halua porata seinää etkä valita imukuppikoukkua, kokeile oven yläpuolelle ripustettavaa naulakkoa.

Koukut auttavat ripustamaan kodin kaikenlaiset tavarat kätevästi käsiesi ulottuville. Koukku jos toinenkin helpottaa arkea. Sivulta löydät myös naulakkoja.

HEMNES Naulakko, valkoinen, 85 cm – IKEA

Uusi naulakko loistavampiin aamuihin. Jos kaipaat lisää järjestystä kiireisiin aamuihin, tämä kenkäsäilytystilalla varustettu naulakko voi olla juuri oikea …

HEMNES Naulakko, valkoinen, 85 cm Hyvät säilytystilat ulkovaatteille tekevät arkielämästä helpompaa. Yksinkertaisen klassinen muotoilu näyttää hyvältä yhdistettynä muihin HEMNES-sarjan kalusteisiin. Takit voidaan ripustaa vaatetangolle, jolloin ne pitävät paremmin muotonsa.

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 79 cm – IKEA

Naulakko sopii käytettäväksi yksin kaksin tai vaikka koko joukkona. Voit asettaa sen eriväristä seinää vasten, jolloin sen koristeelliset, lähes veistokselliset …

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 79 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta.

Naulakot & kenkien säilytys – IKEA

Kenkäsäilytys & ulkovaatesäilytys mm. eteisnaulakko – IKEA

Kaipaatko aamuihisi lisäminuutteja? Käytännöllinen ulkovaatesäilytys ja kenkäsäilytys saavat sen aikaan. Eteisnaulakolle on tilaa pienessäkin eteisessä. Katso lisää!

GULDHÖNA Naulakko, musta – IKEA

GULDHÖNA Naulakko, musta Pystysuuntaisen vaateripustimen avulla pieneenkin eteistilaan tai makuuhuoneen nurkkaan saa mahtumaan takkeja, laukkuja ja muita usein käytössä olevia asusteita. Voidaan asentaa vain pystysuoraan. Testattu ja hyväksytty kylpyhuonekäyttöön.

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 78 cm – IKEA

TJUSIG Naulakko, valkoinen, 78 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Helppo tapa muuttaa seinä käytännölliseksi säilytyspaikaksi vaatteille, laukuille ja kengille.

TJUSIG Naulakko/ovinaulakko, valkoinen, 60 cm – IKEA

TJUSIG Naulakko/ovinaulakko, valkoinen, 60 cm TJUSIG-sarja pitää takit, hatut, asusteet ja kengät järjestyksessä. Yksinkertaisen tyylikkäästi muotoillut kalusteet on valmistettu massiivipuusta. Voidaan kiinnittää seinään tai ripustaa oven päälle. Sopii esim. vaatteille, vöille ja laukuille.

Seinäsäilytys & -koukut – IKEA

Säilytysteline seinälle – Seinäkoukut ja hylly seinälle – IKEA

Onko säilytysteline seinälle käynyt mielessäsi? Seinähyllyt seinälle, seinäkoukut ja muut seinäsäilytysratkaisut vapauttavat tilaa lattialta ja tasoilta. Katso!

Keywords: ikea naulakko, naulakko ikea, ikea hattuhylly, ikea pystynaulakko, hattuhylly ikea, ikea naulakot, ikea vaatenaulakko, pystynaulakko ikea, vaatenaulakko ikea, ikea naulakko musta, naulakot ikea, ikea naulakkohylly, ikea naulakko puu, lattianaulakko ikea