Ikea seinähylly

Seinähyllyt – Säilytystilaa vaivattomasti ja edullisesti – IKEA

Seinähyllyt – Säilytystilaa vaivattomasti ja edullisesti – IKEA

Seinähylly käyttää seinän hyödyksi ja sopii monenlaisen tavaran esittelyyn. Löydä laaja valikoima eri tyylejä ja valitse mieleisesi hyllyt seinälle!

Seinäsäilytys & -koukut – IKEA

Säilytysteline seinälle – Seinäkoukut ja hylly seinälle – IKEA

Onko säilytysteline seinälle käynyt mielessäsi? Seinähyllyt seinälle, seinäkoukut ja muut seinäsäilytysratkaisut vapauttavat tilaa lattialta ja tasoilta. Katso!

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×190 cm – IKEA

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×190 cm Etsitkö seinähyllyä pieniin tiloihin? Tämä hylly mahtuu melkein minne tahansa. Se voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan tilojen ja säilytystarpeiden mukaan. Hylly voidaan asentaa seinälle vaaka- tai pystysuoraan.

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×26 cm – IKEA

LACK Seinähylly, valkoinen, 30×26 cm. Tämän selkeälinjaisen seinähyllyn kiinnitysmekanismi on lähes näkymätön. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa seinää – eikä erillisiä kannattimia tarvitse ostaa.

LACK Seinähylly, mustanruskea, 110×26 cm – IKEA

LACK Seinähylly, mustanruskea, 110×26 cm. Tämän selkeälinjaisen seinähyllyn kiinnitysmekanismi on lähes näkymätön. Piilokannattimien ansiosta hylly on kuin osa seinää – eikä erillisiä kannattimia tarvitse ostaa.

FLISAT Seinähylly, 70x9x16 cm – IKEA

FLISAT Seinähylly, 70x9x16 cm. Avohyllystä lapsi löytää lempikirjansa helposti. Lapsen korkeudelle ripustettuna lapsi ylettyy kirjoihin kätevästi itse.

EKET Seinähylly, valkoinen, 35x25x35 cm – IKEA

EKET Seinähylly, valkoinen, 35x25x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai hillityn sävyisen EKET-tuotteen. Seinään kiinnitettävä EKET-kaappikokonaisuus hyödyntää seinätilat ja vapauttaa lattiatilaa.

Keywords: ikea seinähylly, seinähylly ikea, ikea seinähyllyt, ikea seinähyllykkö, ikea seinä hylly, ikea hylly seinälle, seinähyllyt ikea, ikea string, kulmahylly seinälle ikea, pyöreä seinähylly ikea, string hylly ikea, ikea hyllyt seinään, ikea seinähylly metalli, ikea seinälaatikko, ikea seinään kiinnitettävä hylly, ikea pyöreä hylly, ikea seinähylly valkoinen, string-hylly ikea