Ikea skaftet

SKAFTET Lattiavalaisimen jalusta, kaareva, musta – IKEA

SKAFTET Lattiavalaisimen jalusta, kaareva, musta SKAFTET-malliston lattiavalaisinjalusta mahdollistaa valon tulon ylhäältä ilman kattopistorasiaa. Lattiatilan säästämiseksi jalusta voidaan sijoittaa sohvan alle. Siihen voidaan valita mikä tahansa varjostin.

SKAFTET Ripustinsarja, tekstiiliä nikkelöity, 1.4 m – IKEA

SKAFTET Ripustinsarja, tekstiiliä nikkelöity, 1.4 m Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu, johon voi lisätä persoonallisen silauksen lampunvarjostimella tai koristelampulla. Jos tyyli miellyttää, SKAFTET-ripustinsarjaa voi käyttää yhdessä muiden saman sarjan valaisinten kanssa.

SKAFTET Ripustinsarja, tekstiiliä messingöity, 1.4 m – IKEA

SKAFTET Ripustinsarja, messingöity tekstiiliä messingöity, 1.4 m – IKEA

SKAFTET Ripustinsarja, messingöity tekstiiliä messingöity, 1.4 m. Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu, johon voi lisätä persoonallisen silauksen lampunvarjostimella tai koristelampulla.

SKAFTET Golvlampfot, båge, svart – IKEA

SKAFTET Golvlampfot, båge, svart Med golvlampfoten SKAFTET får du belysning ovanifrån – utan uttag i taket. Du kan skjuta in lampfoten under soffan för att spara golvyta och kombinera med valfri lampskärm för att skapa en personlig lampa.

SKAFTET Valaisinsarja, 3os+kattokiinnike, nikkelöity …

SKAFTET Valaisinsarja, 3os+kattokiinnike, nikkelöity suorakulmio – IKEA

SKAFTET Valaisinsarja, 3os+kattokiinnike, nikkelöity suorakulmio Tämän modernin nikkelöidyn kattovalaisimen tyyliä voi muokata haluamillaan lampuilla ja varjostimilla. Valaisin sopii täydellisesti esimerkiksi ruokapöydän tai keittiösaarekkeen yläpuolelle. Korkeutta on helppo säätää tarpeen mukaan.

SKAFTET Lattiavalaisimen jalka, nikkelöity – IKEA

SKAFTET Lattiavalaisimen jalka, nikkelöity. Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu, johon voi lisätä persoonallisen silauksen lampunvarjostimella tai koristelampulla. Jos tyyli miellyttää, SKAFTET-jalustaa voi käyttää yhdessä muiden saman sarjan valaisinten kanssa.

SKAFTET Pöytävalaisimen jalka, nikkelöity, 30 cm – IKEA

SKAFTET Pöytävalaisimen jalka, nikkelöity, 30 cm. Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu, johon voi lisätä persoonallisen silauksen lampunvarjostimella tai koristelampulla. Jos tyyli miellyttää, SKAFTET-jalustaa voi käyttää yhdessä muiden saman sarjan valaisinten kanssa.

SKAFTET Bordslampfot, förnicklad, 30 cm – IKEA

SKAFTET Bordslampfot, förnicklad, 30 cm. Gillar du stilen? Då kan du kombinera lampfoten SKAFTET med andra lampor i samma serie.

SKAFTET Valaisinsarja, 3os+kattokiinnike, pyöreä nikkelöity

SKAFTET Valaisinsarja, 3os+kattokiinnike, pyöreä nikkelöity – IKEA

SKAFTET Valaisinsarja, 3os+kattokiinnike, pyöreä nikkelöity Tämän modernin nikkelöidyn kattovalaisimen tyyliä voi muokata haluamillaan lampuilla ja varjostimilla. Valaisin sopii täydellisesti esimerkiksi sohvapöydän yläpuolelle tai valaisemaan pimeää nurkkaa.

Keywords: ikea skaftet, skaftet ikea