Ikea tyyny pesuohje

Tekokuitutyyny on kestävä ja pehmeä tyyny – IKEA

Tekokuitutyyny on kestävä ja pehmeä tyyny – IKEA

Tyynyn pehmeys, lujuus ja muoto tulee määrittää nukkumistottumusten mukaan. Tyynyt on suunniteltu tarjoamaan erilaista tukea nukkumisasennostasi riippuen. Hyvän …

Tekokuitutyyny on kestävä ja pehmeä vaihtoehto, joka löytyy monien kodista. Tutustu tyynyvalikoimaamme ja löydä suosikkisi. 90 päivän vaihto-oikeus.

SKOGSFRÄKEN Tyyny, matala, 50×60 cm – IKEA

Valitse tämä tyyny, jos nukut mielelläsi vatsallasi ja tarvitset matalamman tyynyn, jotta pääsi ja selkärankasi ovat samassa linjassa. Kestää konepesun 60 °C: …

SKOGSFRÄKEN Tyyny, matala, 50×60 cm Tukea antavassa tyynyssä on pehmeä polyesteritäyte ja hengittävä, kosteutta imevä puuvilla-/lyocellpäällinen. Nukut niin makoisasti, ettet malta odottaa unten maille pääsyä! Kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

LUNDTRAV Tyyny, korkea, 50×60 cm – IKEA

Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä. Materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, mikä takaa miellyttävän nukkumisympäristön.

LUNDTRAV Tyyny, korkea, 50×60 cm Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä. Materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, mikä takaa miellyttävän nukkumisympäristön. Korkea tyyny sopii parhaiten kyljellään ja selällään nukkuville.

LUNDTRAV Tyyny, matala, 50×60 cm – IKEA

Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä. Materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, mikä takaa miellyttävän nukkumisympäristön.

LUNDTRAV Tyyny, matala, 50×60 cm Pehmeä puuvillatyyny, jonka täytteestä 90 % on höyheniä. Materiaalin ansiosta ilma pääsee kiertämään vapaasti, mikä takaa miellyttävän nukkumisympäristön. Matala tyyny sopii parhaiten mahallaan nukkuville. Kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

GRÖNAMARANT Tyyny, korkea, 50×60 cm – IKEA

Jos nukut kyljelläsi tai selälläsi ja tarvitset tueksi korkean tyynyn, valitse tämä tuote. Tyyny myydään puuvillaisen, suljinnarulla varustetun pussin kanssa, …

GRÖNAMARANT Tyyny, korkea, 50×60 cm. Tyynyssä on tukeva sisus, jota ympäröi pehmoinen täyte. Kaksoisputkirakenne parantaa tyynyn mukavuutta ja tukevuutta.

BERGVEN Tyyny, korkea, 50×60 cm – IKEA

Erikseen myytävällä tyynynsuojuksella tyynyä voi suojata tahroilta ja lialta. … Rumpukuivaa pesun jälkeen, kunnes täyte on täysin kuiva. Konepesu enintään 60 °C …

BERGVEN Tyyny, korkea, 50×60 cm Tyynyssä on kiinteä untuva-höyhensisus, jota ympäröi pehmeä 90-prosenttinen untuvatäyte. Kaksoisputkirakenne tekee tyynystä mukavan ja paksun. Korkea tyyny sopii parhaiten kyljellään ja selällään nukkuville. Kestää konepesun 60 °C:ssa, jossa pölypunkit kuolevat.

SKOGSFRÄKEN Tyyny, korkea, 70×90 cm – IKEA

Lankatiheys: 236. Langantiheys kertoo lankojen määrän neliötuumalla kangasta. Mitä suurempi luku, sitä tiheämmin kudottua kangas on. … Konepesu enintään 60 °C, …

SKOGSFRÄKEN Tyyny, korkea, 70×90 cm Tukea antavassa tyynyssä on pehmeä polyesteritäyte ja hengittävä, kosteutta imevä puuvilla-/lyocellpäällinen. Nukut niin makoisasti, ettet malta odottaa unten maille pääsyä! Jos nukut kyljelläsi tai selälläsi ja tarvitset tueksi korkean tyynyn, valitse tämä tuote.

VILDKORN Tyyny, korkea, 50×60 cm – IKEA

VILDKORN Tyyny, korkea, 50×60 cm Yhtä aikaa pehmeä ja kiinteä tyyny voidaan pöyhiä juuri sopivaksi. Helppohoitoinen puuvilla-polyesteriseos kestää toistuvaa …

VILDKORN Tyyny, korkea, 50×60 cm Yhtä aikaa pehmeä ja kiinteä tyyny voidaan pöyhiä juuri sopivaksi. Helppohoitoinen puuvilla-polyesteriseos kestää toistuvaa pesua korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti. Täytteen pallokuitu on joustavaa, ilmavaa ja helppo pöyhiä muotoonsa.

Untuvatyynyt – Höyhentyyny vie unet höyhensaarille – IKEA

Untuvatyynyt – Höyhentyyny vie unet höyhensaarille – IKEA

Höyhentyyny ja untuvatyyny ovat monien mielestä parhaat tyynyt, eikä ihme. Katso untuvatyynyt ja höyhentyynyt valikoimastamme ja tilaa verkkokaupasta!

Kukaan pessyt Ikean tyynyjä? – Kaksplus | Keskustelu

5.2.2013 — Oletteko kuitenkin uhmanneet Ikeaa ja pesseet tyynyjä? Ovatko menneet pilalle? Pelkään, että tyynyistä lähtee jotain höttöä pesukoneeseen…

Keywords: ikea tyyny pesuohje