Ikea vaasi

Maljakko koristaa kotia – Tilaa vaasi verkkokaupasta – IKEA

Maljakko koristaa kotia – Tilaa vaasi verkkokaupasta – IKEA

Maljakko ja vaasi tuovat kotiin kauneutta ja funtionaalisuutta designillään. Löydä mieleisesti sisustus maljakko kattavasta valikoimasta vaaseja!

Maljakot & kulhot – Lasimaljakot kauniille kukille – IKEA

Maljakot & kulhot – Lasimaljakot kauniille kukille – IKEA

Maljakko kukkineen onkin esimerkiksi upea katseenvangitsija ruokapöydällä tai tuo ripauksen raikkautta ja vehreyttä kirjahyllyyn. Isompi maljakko ja runsas, …

Maljakot, kuten lasimaljakot ovat helppo sisustuselementti. Kauniit maljakot ja vadit koristavat pöytää ja hyllyjä. Entäs sininen lasimaljakko? Tutustu!

CYLINDER Maljakko, kirkas lasi, 68 cm – IKEA

CYLINDER Maljakko, kirkas lasi – IKEA

CYLINDER Maljakko, kirkas lasi. Suupuhallettu maljakko on taitavan lasinpuhaltajan huolella valmistama. Uniikkien ja viimeisteltyjen lasituotteiden puhaltaminen on taito, joka kehittyy vasta vuosien mittaan.

Vaasi valmiina kasvejasi varten – IKEA

Harvat asiat tekevät kodista kutsuvamman kuin kaunis kukkamaljakko. Täytä maljakko tuoreilla leikkokukilla, metsästä keräämilläsi oksilla, kuivakukilla tai muilla luonnon luomuksilla. Tämä vaasi on valmiina taideteostasi varten!

BERÄKNA Maljakko, kirkas lasi, 45 cm – IKEA

BERÄKNA Maljakko, kirkas lasi – IKEA

BERÄKNA Maljakko, kirkas lasi. Suupuhallettu maljakko on taitavan lasinpuhaltajan huolella valmistama. Uniikkien ja viimeisteltyjen lasituotteiden puhaltaminen on taito, joka kehittyy vasta vuosien mittaan.

VILJESTARK Maljakko, kirkas lasi, 17 cm – IKEA

VILJESTARK Maljakko, kirkas lasi, 17 cm VILJESTARK-maljakko ei tarvitse kokonaista kukkakimppua herättääkseen huomiota – pieni kukka tai oksa riittää. Tai käytä maljakkoa sellaisenaan kauniina koristeena, joka luo tunnelmaa kotiisi.

CYLINDER Maljakko, 3 kpl, kirkas lasi – IKEA

CYLINDER Maljakko, 3 kpl, kirkas lasi CYLINDER-maljakoita voi käyttää niin sisustamiseen kuin esineiden säilyttämiseen. Kolme eri korkuista maljakkoa luovat yhdessä näyttävän asetelman, ja samalla tavarat pysyvät järjestyksessä. Voidaan pinota sisäkkäin tilan säästämiseksi säilytettäessä.

POMP Maljakko/lyhty, kirkas lasi, 18 cm – IKEA

POMP Maljakko/lyhty, kirkas lasi – IKEA

POMP Maljakko/lyhty, kirkas lasi. Kaksi toimintoa: voidaan käyttää sekä maljakkona että lyhtynä.

Ikean maljakot – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 32ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea vaasi