Ikea vidga

VIDGA-verhokiskoilla ripustat verhot täydellisesti – IKEA

VIDGA-verhokiskoilla ripustat verhot täydellisesti – IKEA

VIDGA-verhokiskojärjestelmien avulla ripustat verhot ikkunaan, seinälle, nurkkiin tai vaikka sängyn ympärille. Saat omaan kotiisi juuri sellaiset verhot …

VIDGA-verhokiskot joka huoneeseen, jolloin kotisi verhot saavat loistaa. Verhokiskojärjestelmiemme avulla ripustat verhot minne vaan haluat.

VIDGA 1-urainen verhokisko, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen …

VIDGA 1-urainen verhokisko, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen, 140 cm – IKEA

VIDGA 1-urainen verhokisko, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen, 140 cm Jos olet koskaan tuskaillut hankalien verhokiskoviritelmien kanssa, tämä tuote on …

VIDGA 1-urainen verhokisko, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen, 140 cm Jos olet koskaan tuskaillut hankalien verhokiskoviritelmien kanssa, tämä tuote on tarkoitettu juuri sinulle. Verhokiskot on helppo koota ja asentaa, ja joustavuutensa ansiosta ne toimivat hankalissakin paikoissa.

VIDGA Verhokisko, 3-urainen, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen …

VIDGA Verhokisko, 3-urainen, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen, 140 cm – IKEA

VIDGA Verhokisko, 3-urainen, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen, 140 cm Jos olet koskaan tuskaillut hankalien verhokiskoviritelmien kanssa, tämä tuote on …

VIDGA Verhokisko, 3-urainen, sis. kattokiinnikkeet/valkoinen, 140 cm Jos olet koskaan tuskaillut hankalien verhokiskoviritelmien kanssa, tämä tuote on tarkoitettu juuri sinulle. Verhokiskot on helppo koota ja asentaa, ja joustavuutensa ansiosta ne toimivat hankalissakin paikoissa.

VIDGA Verhokiskosetti, 1-urainen, valkoinen – IKEA

VIDGA Verhokiskosetti, 1-urainen, valkoinen. 15,99 …

VIDGA Verhokiskosetti, 1-urainen, valkoinen Mahdollistaa yhden verhokerroksen ripustamisen: käytä ohuita verhoja päästämään valoa sisään tai paksuja verhoja pimentämään huone ja vaimentamaan ääntä. VIDGA-verhokiskojärjestelmä tekee verhojen ripustamisesta yksinkertaisempaa ja joustavampaa.

VIDGA Seinäkiinnike, valkoinen, 12 cm – IKEA

VIDGA Seinäkiinnike, valkoinen, 12 cm Tähän hieman pidempään seinäkiinnikkeeseen voidaan asentaa useampi verhokisko, joten verhot voi ripustaa kerroksittain …

VIDGA Seinäkiinnike, valkoinen, 12 cm Tähän hieman pidempään seinäkiinnikkeeseen voidaan asentaa useampi verhokisko, joten verhot voi ripustaa kerroksittain. Erinomainen valinta, kun halutaan monipuolisempi verhoratkaisu ja mahdollisuus säätää valon määrää.

VIDGA 1-urainen verhokiskosetti seinään, valkoinen – IKEA

VIDGA 1-urainen verhokiskosetti seinään, valkoinen Mahdollistaa yhden verhokerroksen ripustamisen: käytä ohuita verhoja päästämään valoa sisään tai paksuja …

VIDGA 1-urainen verhokiskosetti seinään, valkoinen Mahdollistaa yhden verhokerroksen ripustamisen: käytä ohuita verhoja päästämään valoa sisään tai paksuja verhoja pimentämään huone ja vaimentamaan ääntä. VIDGA-verhokiskojärjestelmä tekee verhojen ripustamisesta yksinkertaisempaa ja joustavampaa.

VIDGA Seinäkiinnike, valkoinen, 6 cm – IKEA

VIDGA Seinäkiinnike, valkoinen, 6 cm Lyhyempi seinäkiinnike pitää verhot lähempänä seinää, jolloin huone pysyy hämärämpänä ja saat nukkua rauhassa.

VIDGA Seinäkiinnike, valkoinen, 6 cm Lyhyempi seinäkiinnike pitää verhot lähempänä seinää, jolloin huone pysyy hämärämpänä ja saat nukkua rauhassa. VIDGA-verhokiskojärjestelmä tekee verhojen ripustamisesta yksinkertaisempaa ja joustavampaa.

VIDGA Kulmasetti, loiva kulma / seinäke, valkoinen – IKEA

VIDGA Kulmasetti, loiva kulma / seinäke, valkoinen Luo tilanjakaja verhokiskojen ja kulmaosien avulla. Ne on helppo asentaa, eikä ruuveja jää näkyviin.

VIDGA Kulmasetti, loiva kulma / seinäke, valkoinen Luo tilanjakaja verhokiskojen ja kulmaosien avulla. Ne on helppo asentaa, eikä ruuveja jää näkyviin. VIDGA-verhokiskojärjestelmä tekee verhojen ripustamisesta yksinkertaisempaa ja joustavampaa. Helppo sahata sopivan pituiseksi.

VIDGA Liuku laskosnauhaa varten, valkoinen – IKEA

VIDGA Liuku laskosnauhaa varten, valkoinen Miten sinä tykkäät ripustaa verhosi? Useat laskokset antavat verhoille hienostuneen ja muodollisen ilmeen, …

VIDGA Liuku laskosnauhaa varten, valkoinen Miten sinä tykkäät ripustaa verhosi? Useat laskokset antavat verhoille hienostuneen ja muodollisen ilmeen, kun taas vähemmän laskostetut verhot luovat rennon tunnelman. Saat enemmän laskoksia käyttämällä runsaasti verhokoukkuja.

Keywords: ikea vidga, vidga ikea