Pinnig ikea

PINNIG Vaatenaulakko, jossa penkki, musta, 193x37x90 cm

PINNIG Vaatenaulakko, jossa penkki, musta, 193x37x90 cm – IKEA

Tämä fiksu ratkaisu on samaan aikaan naulakko, kenkähylly ja penkki. Voit istua mukavasti samalla, kun laitat kengät jalkaan, ja kaikki on kätevästi käsillä …

PINNIG Vaatenaulakko, jossa penkki, musta, 193x37x90 cm Tämä fiksu ratkaisu on samaan aikaan naulakko, kenkähylly ja penkki. Voit istua mukavasti samalla, kun laitat kengät jalkaan, ja kaikki on kätevästi käsillä, kun kiirehdit ulos.

PINNIG-sarja – IKEA

PINNIG-sarja – IKEA

Vaatenaulakko, kenkäsäilö vai penkki? PINNIG-sarjan metallinen vaatenaulakko on oikea kolme yhden hinnalla -kauppa. Tämä tuote on tehty kestämään.

PINNIG-sarja

PINNIG Säilytyspenkki, musta, 79x35x52 cm – IKEA

PINNIG Säilytyspenkki, musta, 79x35x52 cm Istu mukavasti alas samalla kun laitat kenkiä jalkaan tai odottelet eteisessä muita lähtijöitä.

PINNIG Säilytyspenkki, musta, 79x35x52 cm Istu mukavasti alas samalla kun laitat kenkiä jalkaan tai odottelet eteisessä muita lähtijöitä. Yhdistämällä tuotteeseen PINNIG-naulakon, saat säilytysratkaisun sekä kengille että vaatteille.

PINNIG Naulakko/3 koukkua, musta – IKEA

PINNIG Naulakko/3 koukkua, musta. 19,99 …

PINNIG Naulakko/3 koukkua, musta. Paljon mahdollisuuksia takkien, laukkujen ja asusteiden ripustamiseen. Sopii täydellisesti yhteen PINNIG-säilytyspenkin kanssa.

PINNIG Coat rack with shoe storage bench, black – IKEA

PINNIG Coat rack with shoe storage bench, black. This clever solution is a coat rack, shoe storage and bench all in one piece. You can sit comfortably while …

PINNIG Coat rack with shoe storage bench, black. This clever solution is a coat rack, shoe storage and bench all in one piece. You can sit comfortably while putting on your shoes and everything is handy when you’re in a hurry.

Ikea Pinnig vaatenaulakko istuimella – Tavararahaksi

Ikea PInnig vaateteline kenkähyllyllä. Sopii erinomaisesti eteistilaan, koska päällä olevaa tasoa voi käyttää istuimena. Tukeva ja valmiiksi kasattu!

Ikea Pinnig -naulakko, Hyllyt j… – Tori

12.2.2023 — Myydään Ikea Pinnig -naulakko. Kunto käytetty ja eniten käytönjälkiä (pieniä naarmuja) on penkin pinnassa. Lisäkuvia saa pyydettäessä.

Ikea musta Pinnig kenkäteline / säilytyspenkki,… – Tori

Ikea musta Pinnig kenkäteline / säilytyspenkki,…

19 tuntia sitten — Ikea musta Pinnig kenkäteline / säilytyspenkki. Nokapaap Torin käyttäjä syyskuusta 2017. Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4) Kanta-Häme

Mitat 79x35x52cmSäilytyksestä pölyssä, muuten uudenveroinenNouto TurengistaMaksu käteinen tai MobilePayhttps://www.ikea.com/fi/fi/p/pinnig-saeilytyspenkki-musta-80329791/?utm_source=google&utm_medium=surfaces&utm_campaign=shopping_feed&ut…

Käyttöohje IKEA PINNIG Naulakko

IKEA PINNIG Naulakko käyttöopas. Tarkastele PDF-tiedostoa ja lataa se, löydä vastauksia yleisiin kysymyksiin ja lue käyttäjien palautetta.

Keywords: pinnig ikea