Riihimäen parhaat ravintolat: Tutustu Pizza Buffan herkulliseen valikoimaan

Riihimäki on loistava paikka nauttia herkullisesta ruoasta, ja yksi kaupungin suosituimmista ravintoloista on Pizza Buffa. Pizza Buffa tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pizzalajeja, pastoja, salaattia ja muita suosikkiruokia. Ravintola sijaitsee Prisman yhteydessä, joten se on myös erittäin kätevää. Tutustu alla tarkemmin Pizza Buffan herkulliseen valikoimaan ja lähetti palveluiden saatavuuteen Riihimäellä!

Pizzat kaikenlaiseen nälkään

Pizza Buffan valikoima on suorastaan herkullinen. Voit valita perinteisiä pizzalajeja kuten Margheritan tai Salamin, tai kokeilla jotain erikoisempaa kuten Amerikalaista BBQ-kanaa tai Juustoburgeria. Pizzat valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, ja valinnanvaraa riittää niin liha- kuin kasvisvaihtoehdoissakin. Annokset tarjoillaan tuoreena ja lämpimänä, ja mukana on myös kattava salaattipöytä, josta voit valita mieleisesi lisukkeet.

Monipuoliset lounaat

Pizza Buffa tarjoaa myös monipuolisen ja herkullisen lounasvalikoiman. Lounaspöytä tarjoaa vaihtuvat herkut joka päivä, ja saat nauttia niistä niin paljon kuin haluat. Lounaan hintaan sisältyy myös salaattipöytä ja jälkiruoka, joten nälkä lähtee varmasti! Lounaan voi nauttia paikan päällä, tai voit tilata sen myös mukaasi. Tämä on erityisen kätevää, jos et ehdi tai halua syödä ravintolassa.

Tilaa suoraan kotiovellesi

Pizza Buffan ruokia voi tilata myös suoraan kotiovelle. Voit tehdä tilauksen esimerkiksi Woltin tai Foodoran kautta, ja saat herkut kuljetettuna suoraan ovelle. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos et jaksa tai ehdi lähteä ravintolaan. Tilauksen tekeminen on helppoa ja kätevää, ja voit valita juuri haluamasi annokset suoraan kotisohvaltasi.

Aukioloajat ja sijainti

Pizza Buffa sijaitsee Prisman yhteydessä osoitteessaPrismantie 1, 11100 Riihimäki. Ravintola on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-21 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 11-21. Voit ottaa yhteyttä ravintolaan puhelimitse puh numerossa 010 000 0000.

Tee herkullinen ruoka matka Pizza Buffaan!

Riihimäen parhaat ravintolat lista ei ole täydellinen ilman Pizza Buffaa. Ravintolan herkullinen valikoima takaa maistuvan ruokaelämyksen jokaiseen makuun. Olitpa sitten pizza- tai pastarakkautta, Pizza Buffa tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kaikenlaiseen nälkään. Lounas vaihtoehtojen lisäksi voit tilata ruokia myös kotiin kuljetettuna, joten herkut eivät jää koskaan kauas käsien ulottuville. Varaa pöytä tai tilaa annokset suoraan kotiovelle ja nauti herkullinen ruoka matka Pizza Buffaan!

Aukioloajat Osoite Puhelinnumero
Ma-pe: 10-21 Prismantie 1, 11100 Riihimäki 010 000 0000
La-su: 11-21

“Riihimäen parhaat ravintolat lista ei ole täydellinen ilman Pizza Buffaa.”

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Pizzabuffa Riihimäen osoite?

Pizzabuffa Riihimäen osoite on Prisman kauppakeskus, Kankaanpäänkatu 1, 11100 Riihimäki.

Mitä ruokia Pizzabuffa tarjoaa?

Pizzabuffa tarjoaa laajan valikoiman pizzoja, pastoja, salaatteja ja jälkiruokia.

Minkä palvelun kautta voin tilata ruokaa Riihimäellä?

Voit tilata ruokaa Riihimäen alueella Woltin tai Foodoran kautta.

Mitä lounaita Riihimäki tarjoaa?

Riihimäellä on monia ravintoloita, jotka tarjoavat lounaita eri hintaluokissa ja erilaisilla menuvaihtoehdoilla.

Missä Riihimäen Prisma sijaitsee?

Riihimäen Prisma sijaitsee osoitteessa Kankaanpäänkatu 1, 11100 Riihimäki.

Onko Pizzabuffassa lounas tarjolla?

Kyllä, Pizzabuffassa on tarjolla lounasta joka päivä.

Mistä voin löytää Riihimäen parhaan pizzan?

Riihimäellä on useita ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia pizzoja, kuten Pizzabuffa ja muut paikalliset pizzeriat.

Mitä vaihtoehtoja Pizzabuffan menussa on?

Pizzabuffan menussa on erilaisia pizzavaihtoehtoja, pastoja, salaatteja ja jälkiruokia.

Kuinka kauan Pizzabuffa Riihimäki on avoinna?

Pizzabuffa Riihimäki on avoinna päivittäin, tarkemmat aukioloajat voit tarkistaa heidän verkkosivuiltaan.

Mitä muita buffaravintoloita Riihimäeltä löytyy?

Riihimäellä on muitakin buffaravintoloita, kuten esimerkiksi ABC Riihimäki ja Rosso Riihimäki, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja buffapöydästä.

Artiklen Riihimäen parhaat ravintolat: Tutustu Pizza Buffan herkulliseen valikoimaan har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 5 anmeldelser