Rusta kaikuluotain

Kannettava kaikuluotain Happy Angler – Veneen sähkötarvikkeet

Kannettava kaikuluotain Happy Angler – Veneen sähkötarvikkeet – Rusta.com

Anturin johto helposti irrotettavissa kaikuluotaimesta kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Pieni, pyöreä anturi. Anturin taajuus 200kHz, keila 45° Anturin …

Happy Angler kannettava kaikuluotain on näppärä ja kompakti apu kalavesille talvella ja kesällä! Anturi soveltuu pilkkikäyttöön säädettävän kellukkeen ansiosta. Kellukkeen kanssa voidaan käyttää myös avovedessä. Mukana lisäksi kiinnike veneen peräpeiliasennukseen. Anturin johto helposti irrotettavissa kaikuluotaimesta kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi.

Pieni, pyöreä anturi
Anturin taajuus 200kHz, keila 45°
Anturin kelluke ja peräpeilikiinnitys
Anturin johdon pituus 7m
Syvyysalue jopa 100m asti
Pohjanäyttö: kallio, hiekka, ruoho
Taustavalaistu LED-näyttö
Kalahälytys
Virran säästötila sekä lataustilan ilmaisin
Toimii neljällä AAA paristolla (ei sisälly pakkaukseen)
Mittayksikkö: metri / jalka
Roiskeveden kestävä ABS muovinen runko
Mukana kaulahihna

Veneilytarvikkeet – Rusta

Veneilytarvikkeet

Veneilytarvikkeet. Tarvikkeita veneilyyn ja kalastukseen, kuten kannettava kaikuluotain, joka on helppo ja nopea ottaa mukaan kalareissuille.

Kaiken tarvittavan sujuvaan ja turvalliseen navigointiin löydät Rustan vene-elektroniikkaosastolta. Tervetuloa katsomaan, mitä valikoimastamme löytyy!

Nyt kannattaa ostaa! – Kalastus.com

11.3.2020 — Hongkong on nykyään Rusta. Hongkong on nykyään Rusta. … Ajelin Honkkariin kun mainostivat edullisia kaikuluotaimia Happy Angler spostissa.

Kaikuluotaimet – Happy Angler

Kaikuluotaimet | Happy Angler

Kaikuluotain on uusi luottoystäväsi kalareissulla, sillä se johdattaa sinut parhaille kala-apajille niin kesällä kuin talvella.

Happy Angler -verkkokaupasta laaja valikoima kaikuluotaimia innokkaille kalastajille. Tunnetut merkit, kuten Garmin, Lowrance ja Raymarine. Tutustu, ja tilaa!

Kaikuluotain(Hong Kong) – – Suomi24 Keskustelut

Kaikuluotain(Hong Kong) – – Suomi24 Keskustelut

Kyllä se kaikuluotain kannattaa hakea jostain vene-elektroniikkaan … Köyden päässä on sitten luotipaino. ja mekanismina sopiva rulla, jolla käyttö nopeaa.

Tekeeköhän tuolla hong kongin 30euron kaijulla mitään. näyttää 30metriin tuntuu aika matalalta.

Kaikuluotaimet ja karttaplotterit – Ruoto.fi

Tilaa kaikuluotaimet ja karttaplotterit nopeasti ja luotettavasti suomalaisesta Ruoto.fi-verkkokaupasta. Myös Ruoto Mega Storet palvelevat joka päivä!

Kaikuluotaimet ja tarvikkeet | Motonet Oy

Hanki kalastusta helpottava kaikuluotain ja voit keskittyä olennaiseen eli kalastukseen! Motonetista saat helppokäyttöiset kaikuluotaimet, …

Motonetista löydät laajan valikoiman kaikuluotaimia, peräpeiliantureita ja karttaplottereita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Tutustu valikoimaan!

Veneily | tokmanni.fi

Lowrance Kaikuluotain-karttaplotteri Lowrance Elite FS 7″ 3in1. 1,050 00. Langaton kaikuluotain Deeper Start Deeper Langaton kaikuluotain Deeper Start.

Veneily -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Keywords: rusta kaikuluotain