Täydellinen opas: Samsungin kaukosäätimen BN59 käyttöohjeet, älykäs kaukosäädin ja TV:n käyttöohjeet, TV:n näppäimistö ja Telia Liiga Smart TV

Oletko hankkinut Samsungin upean televisioratkaisun ja haluat tietää kuinka käyttää sen kaukosäädintä ja muita toimintoja? Tässä oppaassa käymme läpi Samsungin kaukosäätimen BN59 käyttöohjeet, älykkään kaukosäätimen käytön, TV:n perusohjeet, TV:n näppäimistön ja Telia Liiga Smart TV -ominaisuuden käytön.

Samsungin kaukosäätimen BN59 käyttöohjeet

Samsungin kaukosäädin BN59 on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Kaukosäätimessä on useita toimintoja, jotka parantavat TV-kokemustasi. Tässä on muutamia tärkeitä toimintoja, jotka kannattaa ottaa haltuun:

 1. Käynnistä ja sammuta televisio käyttämällä POWER-painiketta.
 2. Vaihda kanavaa käyttämällä kanavien vaihtopainikkeita.
 3. Säädä äänenvoimakkuutta äänenvoimakkuuden säätöpainikkeilla.
 4. Vaihda HDMI-lähdettä käyttämällä SOURCE-painiketta.
 5. Navigoi TV:n valikossa käyttämällä nuolinäppäimiä.

Muista myös, että kaukosäätimessä voi olla muita toimintoja, joita voit tutkia TV:n käyttöoppaasta.

Älykäs kaukosäädin ja TV:n käyttöohjeet

Uudempien Samsung-televisioiden mukana toimitetaan älykäs kaukosäädin. Tämä kaukosäädin tarjoaa entistäkin enemmän toimintoja ja mahdollisuuksia parantaa TV-katselukokemusta. Tässä muutamia hyödyllisiä vinkkejä älykästä kaukosäädintä käyttäessäsi:

 • Hyödynnä ääniohjausta: Voit käyttää älykästä kaukosäädintä puhumalla suoraan siihen. Esimerkiksi sano “Avaa YouTube” tai “Hae elokuvia”.
 • Integroitu ääniavustin: Kaukosäätimen ääniavustintoiminto auttaa navigoimaan valikoiden läpi äänikomentoja käyttäen.
 • Helppo liitettävyys: Älykkään kaukosäätimen avulla voit muodostaa langattoman yhteyden muihin älylaitteisiin, kuten älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen.

Älykäs kaukosäädin avaa uusia mahdollisuuksia TV-kokemuksellesi. Kokeile rohkeasti sen erilaisia toimintoja ja ota kaikki hyöty irti uudesta Samsung-televisiostasi.

TV:n näppäimistö

Jos haluat kirjoittaa tekstiä televisiossa, Samsungin kaukosäätimessä voi olla integroitu näppäimistö. Näppäimistön avulla voit kirjoittaa nopeasti lauseita ja syöttää tietoa eri sovelluksiin. Tässä muutamia hyödyllisiä pikanäppäimiä, joita voit käyttää TV:n näppäimistöllä:

Symboli Toiminto
Aa Vaihda kirjaimien ja numerojen välillä
Sulle Siirrä kohdistinta
Shift Aktivoi suuraakkoset
Ctrl Aktivoi erityiskomentoja

Jos sinulla ei ole TV:ssä integroitua näppäimistöä, voit silti käyttää älypuhelinta tai tablet-laitetta Bluetooth-yhteyden kautta TV:n ohjaukseen. Löydät tarvittavat sovellukset Android- ja iOS-laitteisiin, jotka tekevät TV:n käyttämisestä entistäkin helpompaa.

Telia Liiga Smart TV

Telia Liiga Smart TV tuo urheiluelämykset suoraan olohuoneeseesi. Voit katsoa Liigan jääkiekkopelit suorina lähetyksinä ja nauttia täydestä televisiokokemuksesta. Käyttääksesi Telia Liiga Smart TV -ominaisuutta, sinun tulee:

 1. Olla Telian asiakas ja tilata Liiga-paketin.
 2. Kytkeä Telia Liiga Smart TV -sovellus TV:hen.
 3. Aktivoida Telia Liiga Smart TV -tilaus käyttämällä sovellusta.

Kun olet tehnyt nämä vaiheet, voit nauttia Liiga-peleistä Televisiotasi käyttäen. Voit myös käyttää Samsungin älykkään kaukosäätimen äänikomentoja helpottamaan Liiga-peleihin siirtymistä. Älykäs kaukosäädin helpottaa haluamasi sisällön löytämistä ja mahdollistaa nopean vaihdon eri sovellusten välillä.

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua oppimaan Samsungin kaukosäätimen käytön ja muiden TV-toimintojen. Nyt sinulla on täydet valmiudet nauttia TV-kokemuksestasi entistä enemmän. Hyvää katselua!

Artiklen Täydellinen opas: Samsungin kaukosäätimen BN59 käyttöohjeet, älykäs kaukosäädin ja TV:n käyttöohjeet, TV:n näppäimistö ja Telia Liiga Smart TV har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 17 anmeldelser